Instruirea angajatelor Academiei în cadrul Proiectului „Femeia SPIA”

Astăzi, 21 ianuarie 2021, în cadrul Academiei a avut loc instruirea angajatelor instituției în domeniul integrității și acordării primului ajutor premedical. Activitatea respectivă a fost organizată de către SPIA și desfășurată în cadrul proiectului „Femeia SPIA”, sub egida MAI. Scopul principal al acestui proiect se bazează pe obiectivele de sustenabilitate și durabilitate care au fost adoptate de către ONU, și anume împuternicirea femeilor.
Proiectul „Femeia Sigură, Puternică, Integră, Ambițioasă” este implementat cu sprijinul financiar oferit de Programul de granturi FLEX Alumni, finanțat de Biroul Afaceri Educaționale și Culturale al Departamentului de Stat al Statelor Unite (ECA) și administrat de Consiliile Americane pentru Educație Internațională.
Astfel, cele 23 de angajate ale Academiei, inclusiv 4 studente, împreună cu membrii proiectului au reușit să abordeze și problematica denigrării și defaimării imaginii polițistului și a instituției pe rețelele de socializare. În urma acestei sesiuni de instruire s-au consolidat și dezvoltat noi capacități și abilități în domeniul respectiv.
Toate participantele au primit certificate de participare pentru implicarea activă în cadrul proiectului Femeia SPIA.
Colectivul Academiei aduce sincere mulțumiri reprezentanților Proiectului „Femeia SPIA” și tuturor celor care au contribuit la organizarea sesiunii de instruire.