Diplomă acordată de către Biblioteca Publică de Drept

În contextul aniversării celor 20 de ani de la fondare, Biblioteca Publică de Drept oferă Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI, Diploma de recunoștință pentru îndelungata și productiva colaborare în educarea generațiilor de juriști. Respectivul gest de mulțumire exprimă gratitudinea, altruismul și implicarea profesorilor instituției noastre la dezvoltarea fondului de carte, prezent astăzi pe rafturile Bibliotecii Publice de Drept, cu cele mai relevante lucrări în domeniul dreptului, care au surprins de fiecare dată așteptările cititorului din cadrul tuturor Universităților din țară cu profil juridic, practicienilor, cercetătorilor, dar și tuturor subiecților ce aplică legea. 

Cu ocazia frumoasei sărbători, Academia „Ștefan cel Mare” a MAI Vă urează multă prosperitate, dezvoltare continuă și cititori devotați.

Biblioteca a fost și va rămâne pe vecipuntea de legătură între autorii dedicați și cititorii interesați de carte, condiție indispensabilă dezvoltării unei societăți democratice bazată pe valori și cunoaștere.