Ziua Internaţională a Profesorului

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, corpul profesoral-didactic al Academiei “Ştefan cel Mare” a fost felicitat de ministrul afacerilor interne, dl Alexandru Jizdan.
La ceremonia care s-a desfăşurat în incinta instituţiei, ministrul a înmânat distincţii departamentale unui grup de profesori, care au înregistrat succese distincte în anul de studii 2015-2016 şi a urat profesorilor tradiţionalul „La mulți ani!”.
În discursul său dl Alexandru Jizdan a menţionat importanţa Academiei pentru instruirea iniţială şi continuă a angajaţilor structurilor desconcentrate ale MAI, în contextul strategiei de reformare a Poliţiei Naţionale şi s-a declarat convins că profesorii şi în continuare vor forma cadre profesioniste capabile să lupte cu noile provocări şi manifestări ale criminalităţii.
Ministrul a urat profesorilor să fie şi în continuare la fel de insistenţi şi dedicați meseriei pe care au ales-o.
Să manifeste putere, concentrare şi continuitate în instruirea studenţilor şi audienţilor, ca aceştia să obţină pregătiri de calitate pentru aşi construi cariere de succes în activitatea profesională.
Totodată, dl ministru a menţionat că şi statul la rândul său oferă şi urmează să intensifice suportul pentru ca viitorii ofiţeri de poliţie să-şi îndeplinească cu succes obligaţiile de serviciu.
După discursul ministrului a fost dat citirii şi ordinului de menţionare al rectorului.
Cadrele didactice au fost menţionate cu premii băneşti şi diplome.
Ceremonia s-a încheiat cu un concert dedicat profesorilor Academiei.