Ziua Internaţională a Copiilor

Astăzi este momentul perfect ca fiecare adult să-şi amintească momentele frumoase ale copilăriei, să zâmbească curat şi să sărbătorească inocenţa copilăriei. Ziua Internaţională a Copilului este un prilej minunat ca fiecare părinte să conştientizeze că timpul petrecut cu copiii va avea un rol bine determinat în dezvoltarea lor ulterioară.
De ziua lor ei merită cele mai frumoase surprize. În acest context Academia „Ştefan cel Mare” a organizat o serie de activităţi distractive şi cultural-artistice pentru copiii angajaţilor instituţiei. Micuţii s-au bucurat de un concert spectaculos susţinut de cei mai talentaţi copii. Concomitent s-au desfăşurat atelierele: „Expoziţia de chipiuri poliţieneşti din diferite ţări”, „Expoziţia armelor de epocă/moderne”, „Expoziţia de carte şi obiecte tematice”. În final, copiilor li s-au oferit diplome, pliante promoţionale, pliante „Reguli de securitate” şi dulciuri.
La eveniment a fost prezent Secretarul de stat Sergiu Golovaci, care le-a urat copiilor să aibă parte de multă sănătate şi să fie înconjuraţi de dragostea părintească.
Copiii sunt viitorul nostru şi, ceea ce semănăm astăzi vom culege mâine. Ei sunt cea mai preţioasă moştenire a unei ţări.
La mulţi ani tuturor copiilor!