Sincere condoleanţe familiei Dascălu

Cu durere în suflet colectivul Academiei „Ştefan cel Mare” regretă trecerea la cele veşnice a colonelului în rezervă Mihai Iosiv Dascălu.
Domnul Dascălu din iulie 1992 a fost numit lector al ciclului „Drept administrativ” al Școlii medii speciale de poliție. Pe parcursul acestei perioade prelegerile și lecțiile practice le-a desfășurat la un nivel teoretic înalt cu folosirea diferitor mijloace tehnice de instruire. După reorganizarea Școlii medii speciale de poliție a fost numit lector la catedra „Drept administrativ” a Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare”. Ulterior, a exercitat funcțiile de lector, lector superior, șef de catedră, unde a dat dovadă de profesionalism în materia de specialitate, elaborând mai multe lecții de fond, planuri pentru seminare și elaborări metodice pentru lecțiile practice.
Pentru merite deosebite în activitatea de serviciu a fost decorat cu insigna „10 ani Poliția Națională”, insignele „Pentru serviciul impecabil” de gradele III, II, I, „Colaborator eminent”, „Veteran al MAI”, precum și diplome de onoare.
Pe lângă faptul că s-a remarcat printr-o activitate didactică remarcabilă a reuşit să se afirme ca un om de o bunătate imensă.
Cei care l-au cunoscut şi doresc să-şi ia rămas bun, o pot face vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 11.00 în fața blocului de pe str. Independenței 4/1. Înhumarea corpului neînsuflețit va avea loc la Cimitirul Sfântul Lazăr din Chișinău începând cu 12.30.
Exprimăm sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei şi rudelor sale.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!