Promoția a XII-a a cursului de formare inițială a subofițerilor de poliție debutanți

Astăzi, 8 iulie 2022, în cadrul Direcției „Centrul integrat de pregătire pentru aplicare a legii” a Academiei „Ștefan cel Mare” s-a desfăşurat Ceremonia de absolvire a Cursului de formare inițială a subofițerilor de poliție debutanți.

Determinaţi şi hotărâţi, tinerii absolvenţi, ai promoţiei a XII-a au completat rândurile funcţionarilor publici cu statut special ale Ministerului Afacerilor Interne.

În cadrul evenimentului festiv rectorul, Dinu Ostavciuc dar şi şefa Direcţiei ordine publică a Inspectoratului Naţional de Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliţiei, Neli Lilenco au  venit cu mesaje de felicitare către proaspeţii apărători ai ordinii de drept.

Pe parcursul instruirii, cei 65 de cursanţi au avut oportunitatea să-şi dezvolte competențe de comunicare, aptitudini practice și o bază de cunoştinţe juridice necesare pentru realizarea obiectivelor de performanţă, precum şi deprinderi profesionale aplicabile în procesul de soluționare a diverselor situaţii cu care se vor confrunta în ulterioara activitate profesională.