Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova

Cu ocazia aniversării a 28 ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova, conducerea şi colectivul Academiei „Ştefan cel Mare” aduce sincere felicitări tuturor colegilor care au depus jurământul de credinţă Patriei şi Poporului!
Ziua de 27 august va rămâne pentru totdeauna înscrisă cu litere de aur în paginile de cronică a edificării statului nostru.
Această zi de sărbătoare, însă, este umbrită de o amintire tristă, dureroasă şi astăzi, pentru cei care au pierdut oameni dragi în evenimentul tragic din anul 1992.
 
Stimaţi combatanţi!
 
În numele generaţiilor în devenire exprimăm cuvinte de profundă recunoştinţă pentru faptul că aţi pus mai presus de toate datoria faţă de Patrie şi astăzi trăim într-un stat independent.
Studenţii Academiei „Ştefan cel Mare”, sunt parte a generaţiei care păşeşte pe calea de a construi un adevărat stat de drept, iar realizarea acestui deziderat depinde de eforturile şi susţinerea fiecărui conaţional.
Ziua Independenţei Republicii Moldova este o sărbătoare care trezeşte această aspiraţie în fiecare dintre noi şi, totodată, un sentiment de solidaritate şi de afirmare faţă de trecutul nostru istoric.