Întâlnirea absolvenților Promoției nr. 8

La data de 25 august 2023, Academia „Ştefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne, a reunit din nou promoția nr. 8, seria 1998-2003 cu ocazia marcării a 20 de ani de la absolvirea instituţiei.

Evenimentul s-a început cu o reuniune pe platoul blocului administrativ, unde colegii s-au revăzut şi au depanat cu nostalgie momentele din anii de studenţie.

Ulterior, oaspeții au avut parte de o excursie planificată, vizitând blocul administrativ, cantina renovată și Muzeul Academiei cu galeria absolvenţilor.

La evenimentul prilejuit întâlnirii absolvenţilor a participat conducerea Facultății şi cadrele didactice ale instituţiei, care au contribuit, în mod semnificativ, la formarea profesională a acestora. Totodată, absolvenţii au primit diplome, în semn de apreciere pentru contribuţia personală în vederea consolidării interferenţei generaţiilor de apărători ai ordinii de drept şi aportul adus la promovarea imaginei şi prestigiului Academiei „Ștefan cel Mare”.

Este de menționat faptul, că şi această promoţie a inițiat o donație pentru reabilitarea Centrului de cultură spirituală și educație militaro-patriotică, ce include o capelă în numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtător de Biruință care, la etapa actuală, necesită o reparație capitală.