Cum depăşim criza în comunicare

Comunicarea umană este cheia succesului personal şi profesional.

Astfel, în scopul dezvoltării abilităţilor profesionale în domeniul comunicării, Direcţia dezvoltare profesională a Academiei „Ştefan cel Mare” a organizat desfăşurarea atelierului de instruire „Comunicarea strategică şi crizele în comunicarea publică”, destinat angajaţilor din cadrul autorităţilor administrative şi instituţiilor din subordinea MAI, în perioada 17-18 noiembrie 2021.

Activităţile de instruire au fost ghidate de Steluţa Andreeva, expert cu vastă experienţă în domeniul comunicării strategice şi de criză.

Expertul a familiarizat participanţii despre conceptele indispensabile comunicării strategice, percepţia publică, tehnici de formare a imaginii,  precum şi importanţa comunicării instituţiei publice pe platformele informaţionale. Un alt subiect important abordat a fost şi cel al prevenirii, gestionării, şi depăşirii situaţiilor de criză în comunicare.

Totodată, participanţii au avut oportunitatea de a învăţa şi din experienţa îndelungată a expertului, precum şi din exemplele bazate pe situaţii concrete privind crizele de comunicare internă şi externă.

La finalul cursului audienţii au primit certificat de participare din partea Direcţiei dezvoltare profesională care atestă competenţele dobândite în cadrul instruirii.