Conferinţa ştiinţifică internaţională: Reglementări naționale și standarde juridice internaționale în domeniul protecției drepturilor consumatorului

Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, care este marcată la nivel mondial în fiecare an la data de 15 martie, Academia „Ştefan cel Mare” a MAI al Republicii Moldova va organiza la data de 19 martie 2021 Conferinţa ştiinţifică internaţională cu genericul: Reglementări naționale și standarde juridice internaționale în domeniul protecției drepturilor consumatorului.
Aceste eveniment va oferi participanților posibilitatea de a realiza un schimb de experienţă și de a aborda, prin prisma teoriei și practicii, multiple aspecte legate de problematica protejării intereselor economice ale consumatorilor la nivel național și internațional.
Doritorii de a participa la lucrările conferinței urmează să transmită preventiv, dar nu mai târziu de 26 februarie 2021, printr-un email la poșta electronică mihaela.pascal@mai.gov.md, solicitarea/ confirmarea participării cu indicarea datelor de contact și a titlului comunicatului științific, iar până la 05 martie 2021 conținutul propriu-zis al acestuia în corespundere cu exigențele stabilite.
În legătură cu necesitatea respectării restricțiilor stabilite de către Guvern din cauza pandemiei COVID-19, conferința se va realiza în regim online. Programul conferinței și modalitatea de participare la lucrările acesteia vor fi plasate pe situl oficial al Academiei (http://www.academy.police.md/) cu 5 zile înainte de data desfășurării.