Ceremonia de absolvire a Cursului de formare inițială a subofițerilor de poliție debutanți, promoția a XI-a

În cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” astăzi, 11 martie 2022, a avut loc ceremonia de absolvire a Cursului de formare inițială a subofițerilor de poliție debutanți, promoția a 11-a, organizată de Direcția „Centrul integrat de pregătire pentru aplicarea legii”.

Astfel, în urma instruirii desfășurate în conformitate cu cele mai bune practici internaționale, de către formatorii Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI și formatorii practicieni care activează în cadrul subdiviziunilor MAI, cei 54 de absolvenţi bine instruiţi sunt pregătiţi să înceapă o carieră de succes în cadrul Poliţiei Republicii Moldova.

Totodată, pe parcursul instruirii, participanţii la curs au avut oportunitatea să-şi dezvolte cunoştinţele, abilităţile şi aptitudinile practice pentru realizarea obiectivelor de performanţă.

În faţa tinerilor specialişti cu un mesaj de felicitare a venit rectorul instituţiei, comisar-şef Dinu Ostavciuc, care le-a dorit un viitor luminos în familia MAI şi i-a încurajat să demonstreze zi de zi perseverenţă, disciplină, responsabilitate şi professionalism.

Modernizarea procesului de formare inițială și continuă constituie unul dintre obiectivele primordiale ale Academiei „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne.