Bursa Guvernului oferită studentei Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI

Studenților cu performanțe din instituțiile de învățământ superior din țară li s-au acordat burse de merit. Printre aceștia se numără și studenta anului II FSCOP a Academiei „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne Daniela Nicolaescu, care a beneficiat de Bursa Guvernului.
Daniela Nicolaescu a depus eforturi substanțiale pentru a obține performanțe relevante în domeniul activității academice, a instruirii tactice și de luptă (polițienești), dar și în domeniul activității științifice.
Chiar din primele zile petrecute în aulele Academiei și până în prezent și-a asumat plenar misiunile și spectrul larg de oportunități deschise de instituție, acestea devenind pentru ea un interes propriu, o opțiune prioritară a vieții de student, care, deși este plină de dificultăți și obstacole, îi oferă împlinire și satisfacție.
În acest context, Daniela Nicolaescu a relatat că acordarea Bursei Guvernului nu a devenit pentru ea un scop în sine, o apreciere valoroasă a aptitudinilor și abilităților personale, a pregătirii profesionale oferite de instituție, ci o depășire personală.
Performanțele remunerate ale studentei D. Nicolaescu vor avea un parcurs lung și fructuos, pentru că dânsa și-a propus să muncească, să fie activă, să preia experiență și profesionalism în pereții Alma Mater.