Academia de Poliție “Ștefan cel Mare” sărbătorește Ziua Internaţională a Studenţilor

Astăzi, 11 noiembrie 2015, în incinta Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI, cu participarea ministrului Afacerilor Interne, Oleg Balan a fost dat startul săptămânii de evenimente festive, concerte și felicitări de Ziua Internaţională a Studenţilor.
“Academia de Poliție “Ștefan cel Mare” are un rol cheie în pregătirea profesională a specialiștilor, ce urmează să-şi desfăşoare activitatea în cadrul sistemului afacerilor interne. La 17 noiembrie este Ziua Internaţională a Studenţilor. Vă urez, stimaţi studenţi, să daţi dovadă de entuziasm suplinit cu sârguință și responsabilitate, pe parcursul exercitării serviciului prioritizând drepturile şi securitatea cetăţeanului.”, a menţionat ministrul de Interne, Oleg Balan.
Evenimentul de astăzi, organizat la Academia „Ştefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne a inclus și ceremonia de înmânare a Diplomelor de merit şi Insignelor “Poliţist Fruntaș”, culminând cu un frumos program artistic.
Menționăm că pe parcursul întregii săptămâni, până pe data de 17 noiembrie inclusiv, studenții Academiei „Ştefan cel Mare” vor avea parte de concerte și felicitări, programul incluzând evoluări ale studenților și angajaților Academiei, precum și ale artiștilor notorii din Republica Moldova.