Mesaj de felicitare

30 apr. 2021

Sărbători pascale luminate alături de familie și toți cei dragi!

Mai multe

Lansarea monografiei „Analiza criminologică şi prevenirea infracţiunii de omor”

28 apr. 2021

Recent, în cadrul Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI, a fost elaborat şi publicat un important studiu monografic cu titlul ,,Analiza criminologică şi prevenirea infracţiunilor de omor” al cărui autor este doctorul în drept Alexandru Cicala.

Mai multe

Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova

27 apr. 2021

31 de ani în urmă, în această zi, Parlamentul Republicii Moldova a consfinţit unul dintre simbolurile naţionale – tricolorul, iar începând cu anul 2010 această zi este declarată Ziua Drapelului de Stat.

Mai multe

Comemorarea victimelor catastrofei de la Cernobîl

26 apr. 2021

Astăzi, 26 aprilie 2021, este consemnat al 35-a an de la cel mai grav accident din istoria energiei nucleare – explozia de la C.A.E. „Cernobîl”.

Mai multe

Finalizarea cursului de formare managerială

23 apr. 2021

Formarea competenţelor manageriale în orice instituție constituie un obiectiv esențial la îndeplinirea funcţiilor de organizare, coordonare, control şi conducere propriu-zisă prin luarea deciziilor oportune.

Mai multe

Depunerea Jurământului Militar

21 apr. 2021

În perioada 19-21 aprilie 2021, membrii catedrei Instruire militară şi intervenţii profesionale a Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI au organizat, în conformitate cu măsurile stabilite de CNESP pentru evitarea răspândirii Covid-19, festivitatea de depunere a Jurământului Militar.

Mai multe

Instruiri despre prevenirea infecţiei Covid-19 la locul de muncă

19 apr. 2021

În perioada 05.04.21-19.04.21, Direcţia Dezvoltare Profesională a Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI a desfăşurat, în format online pregătirea angajaţilor MAI în contextul realizării subacţiunii nr. 3.2. “Instruirea respondenţilor din prima linie în vederea familiarizării cu procedurile de autoverificare a stării de sănătate” din Planul de acţiuni al Ministerului Afacerilor Interne privind pregătirea şi răspunsul la infecţia cu Coronavirus de tip nou, aprobat prin Ordinul MAI nr.545/2020.

Mai multe

Absolvirea cu succes a cursului de către ofiţerii debutanţi

16 apr. 2021

În perioada 12-16 aprilie curent, Direcţia dezvoltare profesională a Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI, ca finalitate a cursului de formare profesională iniţială, a organizat şi desfăşurat evaluarea finală a nivelului de cunoştinţe al efectivului de ofiţeri debutanţi.

Mai multe