Ne angajăm să apărăm drepturile fundamentale ale omului!

Este important să ne concentrăm și să contribuim la integrarea tinerilor NEET (tineri care nu sunt angajați, nu studiază și nu sunt instruiți) în câmpul muncii și în societate. Sunt tineri care merită să le fie valorificate abilitățile și să trăiască un trai decent.

În cadrul proiectului „Încadrarea tinerilor NEET în sistemul Afacerilor Interne” implementat de Academia „Ștefan cel Mare” a MAI, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia, ne axăm pe cele mai relevante drepturi și libertăți ale omului din Republica Moldova, acordând o atenție deosebită dreptului la educație și dreptului la muncă și condiții de muncă favorabile. Prin intermediul acestui proiect, tinerii NEET vor avea acces la educație formală și vor fi instruiți în cadrul sistemului Afacerilor Interne, având astfel oportunitatea de a-și găsi un loc de muncă stabil și de a-și asigura un trai decent.

Este important să susținem astfel de proiecte, deoarece ajută la apărarea drepturilor fundamentale ale omului și la asigurarea unui trai decent pentru toți membrii societății, indiferent de statutul lor social sau economic.

Dacă te regăsești în cele expuse mai sus, vin-o alături de noi!

https://www.moldpres.md/news/2023/04/07/23002855