Manageri profesioniști din subordinea MAI

Angajații care dețin funcții de conducere din cadrul autorităților administrative și instituțiilor din subordinea MAI au promovat cursul de formare managerială de nivel superior, la data de 2 octombrie, 2020.
Cursul s-a axat pe dezvoltarea cunoștințelor, competențelor și atitudinilor manageriale care vor aduce o valoare semnificativă instituției care o reprezintă.
Totodată, au fost organizate sesiuni de întrevederi cu Secretarul general al MAI, dl. Ianuș Erhan și șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, dl. Marin Maxian, în cadrul cărora au fost împărtășite experiența și bunele practici acumulate în activitatea profesională, călăuzindu-i spre o carieră de succes pe viitorii manageri.
Evaluarea finală s-a desfășurat cu prezentarea și susținerea online a unei lucrări practice cu tematica: „Bune practici de evaluare a performanțelor individuale și colective în cadrul organelor de drept”. Membrii comisiei de evaluare au apreciat capacitățile profesionale, îndrumându-i să demonstreze eficient abilitățile de organizare instituțională, comunicare, negociere, lucru în echipă, gestionare a situațiilor dificile prin utilizarea celor mai adecvate tehnici manageriale relevante.
Cei 35 de absolvenți și-au exprimat înalta apreciere și mulțumirea față de profesori și formatori pentru cunoștințele asimilate care le vor aplica zilnic în procesul managerial.