Întâlnirea absolvenţilor promoţiei a 6-a (1996-2001)

În luna iunie curent, în incinta Academiei „Ştefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc întâlnirea absolvenţilor promoţiei a 6-a, seria 1996-2001, care au consemnat 15 ani de la absolvirea instituţiei.
La reuniunea acestei promoţii de absolvenţi a participat conducerea Academiei şi cadrele didactice ale instituţiei care au contribuit plenar la formarea profesională a acestora.
Revenind la Alma Mater, discipolii au avut ocazia să-şi revadă colegii şi profesorii, dar şi schimbările radicale care au intervenit pe parcursul a 15 ani, inclusiv cele din domeniul procesului de instruire îmbinat cu aplicaţii corespunzătoare situaţiilor practice.
Cu această ocazie, rectorul Academiei, Simion Carp, a înmânat absolvenţilor diplome de merit pentru aportul adus la menţinerea ordinii publice, prevenirea criminalităţii şi educarea militaro-patriotică a tinerei generaţii.
Partea festivă şi discuţiile s-au desfăşurat într-o atmosferă familiară, iar imaginile din anii de studenţie le-au oferit momente de nostalgie.
Absolvenţii au avut parte de o excursie planificată, vizitând blocul administrativ, platoul, Muzeul Academiei cu galeria absolvenţilor, sălile de curs, laboratoarele, biblioteca, sala de sport şi poligoanele de instruire practică.