Femeile şi spaţiul cibernetic

La data de 18 noiembrie 2022, un grup de studenți și angajați ai Academiei „Ştefan cel Mare”, au participat la atelierul de lucru cu genericul „Femeile şi spaţiul cibernetic”, organizat de către Institutul de Studii Politice Europene din Moldova.

Formatorii cursului – Natalia Spînu (director Institut European de Studii Politice din Moldova) și Elena Mârzac (expert în securitate și comunicare strategică) au prezentat proiectul „Femeile în domeniul securităţii şi menţinerii păcii: construirea diversităţii, accesibilităţii şi echipelor mai puternice”, comunicând, totodată, participantelor despre oportunitatea de a beneficia de suport și asistență în formarea unei cariere de succes în sfera securității cibernetice.

Programul „WOMEN IN CYBER” este o inițiativă creată pentru femei, dedicată promovării și afirmării acestora în domeniul securității cibernetice.

Acest eveniment este finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR), cu suportul Guvernului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.