Echipa Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI clasată pe locul II la ştafeta combinată consacrată angajaţilor MAI căzuţi la datorie

La 6 iulie 2013, în parcul de agrement „La izvor” din municipiul Chişinău, a fost desfăşurată cea de-a 63 ediţie a ştafetei combinate consacrată angajaţilor MAI căzuţi la datorie.
Competiţia a fost desfăşurată în două grupe valorice unde au concurat 14 echipe ale subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne.
Echipa Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI s-a pregătit de acest concurs pe parcurs a două luni de zile şi a fost compusă din studenţi şi colaboratori ai catedrei „Tactici poliţieneşti speciale şi pregătire fizică”.
În prima grupă valorică, au concurat şase echipe, victoria fiind repurtată de către selecţionerii Departamentul Trupelor de Carabinieri, iar locul doi şi trei i-a revenit, în ordinea consecutivă, echipei Academiei „Ştefan cel Mare” şi Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială „Fulger”.
În a doua grupă valorică, în care au concurat opt echipe, victoria a fost obţinută de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie din sectorul Ciocana. Locul doi i-a revenit echipei Inspectoratului de Poliţie din sectorul Rîşcani , iar pe locul trei s-a clasat selecţionata Direcţiei Poliţie a municipiului Chişinău.
Echipele premiante au fost decorate cu cupa transmisibilă, diplome, cadouri de preţ şi premii băneşti.