Depunerea Jurământului de credinţă Patriei şi Poporului

La 14.12.2012 a avut loc solemnitatea de depunere a Jurământului de credinţă Patriei şi Poporului de către studenţii secţiei învăţământ de zi, Facultatea Drept, studii cu taxă a Academiei „Ştefan cel Mare”.
În faţa Drapelului de luptă, în prezenţa colegilor, a părinţilor, rudelor şi prietenilor, tinerii au jurat cu fermitate să fie devotaţi Poporului şi Republicii Moldova.
Cu mesaj de felicitare din numele tuturor părinţilor a venit în faţa celor prezenţi dna V.Ţurcan, care a mulţumit conducerii Ministerului Afacerilor Interne pentru crearea condiţiilor optimale necesare instruirii şi educării tineretului studios. Studentul anului I Guzun Iulian, din numele întregului efectiv studenţesc a făcut un şir de promisiuni: că vor respecta cu stricteţe legislaţia şi vor rămâne fideli Jurământului depus, vor contribui la conservarea tradiţiilor strămoşeşti, depunând eforturi ca cetăţenii să aibă pace, linişte şi ordine de drept; vor acumula cunoştinţele necesare pentru a deveni profesionişti în combaterea criminalităţii.