UPTADE: Exercițiul tactic de simulare se desfășoară în regim normal

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene 2023 care va avea loc în Republica Moldova:

Vă informează că exerciţiul tactic de simulare se desfăşoară în regim normal, fără incidente.

La această oră, coloanele oficiale de escortare a delegaţiilor străine se deplasează spre Bulboaca, locaţia prestabilită pentru desfăşurarea Summitului CPE 2023.

Forţele de securitate au sincronizat deplasările, astfel încât să fie diminuat disconfortul în trafic pe perioada desfăşurării antrenamentului.

Mulțumim tuturor participanţilor la traficul rutier pentru receptivitate şi conformare la recomandările autorităţilor din cadrul securităţii naţionale.

Din GMSS-CPE fac parte comunicatorii instituțiilor naționale din domeniul ordinii publice, securității și apărării naționale:Ministerul Afacerilor Interne cu Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Migrație, Inspectoratul General de Carabinieri, Academia „Ștefan cel Mare” a MAI; Serviciul de Protecție și Pază de Stat; Serviciul de Informații și Securitate; Ministerul Apărării; Procuratura Generală; Autoritatea Aeronautică Civilă; Administrația Națională a Penitenciarelor.

GMSS-CPE recomandă tuturor persoanelor să se informeze din surse oficiale.

Pentru mai multe detalii: Grupul Media pentru Știri de Securitate (GMSS-CPE)

Tel: +373 22 255 255 /+373 67 255 255 Fax: +373 22 213 016

Email: stirisecuritatesummit2023@mai.gov.md