Ziua lecturii

În contextul Zilei Naționale a Lecturii, marcată în premieră anul curent, la 14 februarie, Departamentul informaţional biblioteconomic al Academiei „Ştefan cel Mare” a lansat o expoziție de carte dedicată acestui eveniment.

Lectura este strâns legată de studii. Pornind de la acest deziderat, scopul expoziției este de a pune în evidență rolul primordial al lecturii care reprezintă un excelent instrument de învățare, prin intermediul căruia ne putem îmbogăți cunoștințele în toate domeniile de activitate, de care suntem interesați.

Din colecțiile bibliotecii au fost selectate și expuse titluri noi din literatura de specialitate, recent achiziționată, oferind o inspirație beneficiarilor din mediul academic și instituțional, suplimentând lista ,,Lecturi profesionale”.

Adițional, publicul va putea redescoperi surse mai vechi, cărți de la care a pornit parcursul profesional al primelor generații de studenți ai Academiei Naționale de Poliție ,,Ștefan cel Mare”.

Departamentul informaţional biblioteconomic invită toţi doritorii de a vizita expoziţia până la sfârşitul lunii februarie.