Participarea studenţilor Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI la cursul de Engleză Juridică

Asociația Barourilor Americane Inițiativa pentru Supremația Legii (ABA ROLI) a lansat invitația de participare pentru studenții Facultăților de Drept din Republica Moldova la cursul de Engleză Juridică, care se va desfășura în perioada 15 martie – 3 mai 2021 și va fi divizat în 12 sesiuni de instruire desfășurate online.
Cursul va fi predat de către profesorul Christopher Kelley de la Universitatea din Arkansas, specialist în engleză juridică și scriere juridică, fost membru de board al Asociației Fullbright și membru activ al Secțiunii de Drept Internațional al ABA, fiind inclusiv responsabil de programul de Schimb Internațional în Domeniul Juridic (ILEX) în Republica Moldova.
Cursul de engleză juridică are loc în cadrul programului „Promovarea culturii dezbaterilor în învățământul juridic din Republica Moldova” implementat de ABA ROLI și finanțat de către Departamentul de Stat al SUA. În program s-au înscris 45 de studenți ai Facultății Drept, ordine publică și securitate civilă, care vor primi certificate de finalizare a cursului din partea Universității din Arkansas și a ABA ROLI.
Conducerea Academiei și Facultății le dorește mult succes!!!