Hărți cu trasee alternative de deplasare prin capitală recomandate de autorități pentru data de 1 iunie

Grupul Media pentru Știri de Securitate (GMSS) cu privire la Summitul Comunității Politice Europene (CPE) 2023, vă informează:

Peste 15 zile mun. Chișinău va deveni pentru o zi capitala diplomației europene, găzduind aproximativ 50 de lideri europeni. Republica Moldova va fi în vizorul a peste 750 de mln de oameni de pe continentul european. Este o oportunitate de a ne reafirma unitatea, solidaritatea și coeziunea ca și popor.

Astfel, GMSS-CPE recomandă pe 1 iunie deplasarea prin mun. Chișinău în baza hărților întocmite de autorități. Aceste hărți prevăd ocolirea tronsonului de străzi pe care se vor deplasa delegațiile oficiale în ziua Summitului CPE. 

De asemenea, hărțile cu traseele alternative pot fi vizualizate accesând acest link: http://rutealternativesummit1iunie.stellarsolutions.md 

Hărțile prezentate sunt destinate cetățenilor pentru continuarea activităților cotidiene în condiții de confort și siguranță.

Încurajăm partajarea hărților și linkului cu trasee. 

Din GMSS-CPE fac parte comunicatorii instituțiilor naționale din domeniul ordinii publice, securității și apărării naționale: Ministerul  Afacerilor Interne cu Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Migrație, Inspectoratul General de Carabinieri, Academia „Ștefan cel Mare” a MAI; Serviciul de Protecție și Pază de Stat; Serviciul de Informații și Securitate; Ministerul Apărării; Procuratura Generală; Autoritatea Aeronautică Civilă; Administrația Națională a Penitenciarelor.  

GMSS-CPE recomandă tuturor persoanelor să se informeze din surse oficiale. 

Pentru mai multe detalii:
Grupul Media pentru Știri de Securitate (GMSS-CPE)
Tel: +373 22 255 255 /+373 67 255 255
Fax: +373 22 213 016
Email: stirisecuritatesummit2023@mai.gov.md