CURS DE INSTRUIRE PRIVIND „CONSTATAREA ŞI DOCUMENTAREA CONTRAVENŢIILOR”

În perioada 04.10.2021-08.10.2021 în cadrul Departamentului „Formare continuă” al Direcției „CIPAL” a Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI s-a desfăşurat cursul „Constatarea și documentarea contravențiilor” destinat angajaților din subdiviziunile de securitate și ordine publică ale IGP al MAI.

Cursul s-a axat pe consolidarea aptitudinilor, formarea şi dezvoltarea deprinderilor practice îmbinate cu cunoștințele teoretice necesare pentru aplicarea corectă a legislației Republicii Moldova în soluționarea cauzelor contravenționale. Activităţile de instruire au fost desfăşurate de către formatorii cu vastă experienţă în domeniul respectiv.

La finalul cursului, celor 20 de angajaţi, au fost eliberate certificate confirmative de absolvire. Conducerea Direcției a adresat mesaje de felicitare în numele instituţiei, îndemnându-i și în continuare să demonstreze zi cu zi devotament, curaj, perseverenţă şi responsabilitate.

Până la finele anului  2021 sunt preconizate mai multe cursuri de instruire pentru circa 100 angajați din cadrul subdiviziunilor de securitate și ordine publică ale IGP al MAI.