Campania de informare şi promovare „Alege sigur!” în contextul Admiterii 2023

Conform dispoziţiei rectorului Academiei nr. 24 din 20.04.23, în scopul sporirii interesului tinerilor față de domeniul de aplicare a legii și optării acestora în favoarea profesiei de polițist, precum și promovării imaginii Ministerului Afacerilor Interne şi Academiei ,,Ştefan cel Mare” în societate, în perioada aprilie-iunie curent este organizată Campania de informare şi promovare cu genericul: „Alege sigur!” în contextul Admiterii 2023.

Astfel, în vederea realizării obiectivelor Campaniei, a fost desfăşurată informarea viitorilor absolvenţi de licee referitor la ofertele educaţionale ale instituţiei, precum şi condiţiile de admitere la Facultatea drept, administraţie, ordine şi securitate publică. Cadrele didactice şi studenţii instituţiei de comun cu reprezentanţii unităţilor teritoriale ale MAI, au efectuat vizite în liceele din toate oraşele din ţară.

În perioada următoare Academia „Ștefan cel Mare” își stabilește drept prioritate desfășurarea diferitor activități de informare și promovare a domeniului de aplicare a legii în rândul tinerei generații, inclusiv, în contextul crizei motivaționale generate de războiul din Ucraina.