14.02.2020 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs privind ocuparea funcţiei publice cu statut special aferente corpului de subofiţeri de Subofiţer superior al Secţiei de gardă şi regim a Direcţiei management operaţional.

07.02.2020 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de subofiţer superior al Secţiei de gardă şi regim a Direcţiei management operaţional.

03.02.2020 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de subofiţer superior al Secţiei dotări şi intendenţă a Direcţiei administrare patrimoniu.

23.10.2019 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de Subofiţer superior al Secţiei documentare.

02.10.2019 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de ajutor ofițer de serviciu al Secției de gardă și regim a Departamentului management operațional.

23.09.2019 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei poliţieneşti vacante ajutor ofiţer de serviciu al secţiei dirijare operativă, pază, acces şi serviciu diurn a Departamentului management operaţional.

16.09.2019 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de ajutor ofițer de serviciu al Secției de gardă și regim a Departamentului management operațional.

16.05.2019 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de maistru instruire auto al Catedrei pregătire militară și intervenții profesionale a Facultății securitate civilă și ordine publică.

20.07.2018 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de ajutor ofiţer de serviciu al Secţiei de gardă şi regim a Departamentului management operaţional – 2 funcţii.

12.07.2018 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de ajutor ofiţer de serviciu al Secţiei de gardă şi regim a Departamentului management operaţional – 2 funcţii.

27.11.2017 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de plutonier al Secției formațiuni efectiv variabil a Departamentului management operațional.

23.11.2017 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei publice cu statut special aferente corpului de subofiţeri de Tehnician (temporar, pe perioada concediului pentru îngrijirea copilului) al Secţiei comunicaţii şi tehnologii informaţionale a Departamentului management operaţional.

16.11.2017 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacantă funcţia publică cu statut special aferentă corpului de subofiţeri de Tehnician (temporar, pe perioada concediului pentru îngrijirea copilului) al Secţiei comunicaţii şi tehnologii informaţionale a Departamentului management operaţional.

23.10.2017 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacante funcţiile publice cu statut special aferente corpului de ofiţeri de:
- lector universitar al Catedrei pregătire fizică şi autoapărare a Facultăţii securitate civilă şi ordine publică;
- lector universitar al Catedrei ştiinţe manageriale şi socio-umane a Facultăţii securitate civilă şi ordine publică.
Persoana de contact: Mariana Rotaru, tel.022725233.

04.10.2017 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacante funcţiile publice cu statut special aferente corpului de ofiţeri de:
- prodecan al Facultăţii drept;
- şef al Catedrei activitate specială de investigaţii şi securitate informaţională a Facultăţii drept;
- şef al Catedrei drept poliţienesc a Facultăţii securitate civilă şi ordine publică;
- şef al Secţiei formare managerială a Departamentului dezvoltare profesională şi managerială;
- asistent universitar (temporar, pe perioada concediului pentru îngrijirea copilului) al Catedrei activitate specială de investigaţii şi securitate informaţională a Facultăţii drept.
Persoana de contact: Mariana Rotaru, tel.022725233.

14.09.2017 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei poliţieneşti de Tehnician (temporar, pe perioada concediului pentru îngrijirea copilului) al Secţiei comunicaţii şi tehnologii informaţionale a Departamentului management operaţional. Persoana de contact: Mariana Rotaru, tel.022725233.

17.08.2017 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă vacante funcţiile publice cu statut special aferente corpului de subofiţeri de:
- ajutor ofiţer de serviciu al Secţiei de gardă şi regim a Departamentului management operaţional;
- inspector-şofer al Secţiei armament şi poligoane a Departamentului management operaţional.
Persoana de contact: Mariana Rotaru, tel.022725233.

12.05.2017 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei poliţieneşti de Specialist al Decanatului Facultăţii Drept. Persoana de contact: Mariana Rotaru, tel.022725233.

20.01.2016 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei poliţieneşti de ajutor ofiţer de serviciu al secţiei dirijare operativă, pază, acces şi serviciu diurn a Departamentului management operaţional. Persoana de contact: Mariana Rotaru, tel.022725233.

18.09.2015 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs pentru ocuparea postului de preşedinte al Consiliului ştiinţific al Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI al RM

03.08.2015 Academia „Ştefan cel Mare” a MAI anunţă concurs privind ocuparea funcţiei poliţieneşti vacante de: "Tehnician al secţiei comunicaţii şi tehnologii informaţionale a Departamentului management operaţional"

Ordinul MAI nr. 107 din 25 martie 2013 "Privind aprobarea Regulamentului cu privire la ocuparea funcţiilor poliţieneşti vacante"

Regulament cu privire la ocuparea funcţiilor poliţieneşti vacante