21.04.17  Consolidarea colectivului Academiei la lichidarea consecinţelor ninsorilor abundente


La 21 aprilie 2017, începînd cu primele ore ale dimineţii, întregul efectiv al Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI şi-a consolidat forţele pentru lichidarea consecinţelor ninsorilor abundente din ultimele 24 de ore.


20.04.17  Lansarea cărţii: "Formarea profesională a cadrelor pentru organele de drept şi funcţionarea justiţiei în perioada regimului totalitar comunist"


La 20 aprilie 2017, în cadrul Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI a avut loc lansarea cărţii: „Formarea profesională a cadrelor pentru organele de drept şi funcţionarea justiţiei în perioada regimului totalitar comunist”; autori: Simion Carp, doctor în drept, conferenţiar universitar, şi Iurie Larii, doctor în drept, conferenţiar universitar.


18.04.17  Vizita rectorului Academiei MAI din Georgia


La 18 aprilie 2017, Academia „Ştefan cel Mare” a fost vizitată de către rectorul Academiei MAI al Georgiei, Givi Mikanadze, doctor în drept, colonel de poliţie.


13.04.17  Activităţi de voluntariat a studenţilor


Tradiţional, înainte de Sfintele Sărbători de Paşti, studenţii Academiei „Ştefan cel Mare” a MAI acordă ajutor logistic Mănăstirii de femei „Sfîntul Mare Mucenic Gheorghe” din localitatea Suruceni.


13.04.17  Orientarea profesională


La 13 aprilie 2017, Academia „Ştefan cel Mare” a fost gazda unui eveniment care a ademenit tineretul studios din clasele absolvente ale Gimnaziului nr.53 din Chişinău.